Бедна ви е фантазията срещу какви пари Пеевски и Борисов затвориха устите на Сашо Диков и Люба Кулезич! Би Ай Ти продадена (почти) насила за…

7 Dni Sofia22.02.2018110620
сашо диков

36 милиона лева!

Това е цената, която Делян Пеевски и близък до Бойко Борисов бизнесмен са платили, за да имат двамата първи мъже в държавата тотален тв-комфорт.

За точно 36 милиона лева са били леко принудени досегашните собственици на Би Ай Ти да я продадат във време, в което тя се налагаше като №4 в България и набираше сила. Причината за телевизионната рокада е стремежът най-вече на Делян Пеевски да се затвори устата на Сашо Диков, Люба Кулезич и най-вече Ралица Василева.

Заради придвижването на жалбата на Цветан Василев по закона “Магнитски”, която вече чука на вратата на Сената, Василева е била планирала поредица интервюта със сенатори, които да коментират случая. Диков и Кулезич пък бяха единствените в ефира, които вадеха на бял свят бакиите на Пеевски.

Тази е много по-евтина от Николета! Водеща поиска само 4 000 долара от олигарси, обеща им безпаметен секс (Снимки за възрастни)

Всичко това е принудило корпулентният олигарх в орташка схема с ГЕРБ-бизнесмени експресно да сложи ръка на Би Ай Ти, за да я убие в зародиш. Неслучайно седмица след сделката, в телевизията няма никакво движение и тя се срива главоломно. Всичко това говори, че телевизията е взета най-вече, за да бъде заглушена.