СКАНДАЛ! Рокери с дебели досиета за рекет и побой ескортират Слави Трифонов… (СНИМКИ)

Слави Трифонов

Търновските рокери Емо Черния и Миро Пашата, в чиитo биографии присъстват регистрации за дрога и присъди за рекет и побои, са ескортирали Слави Трифонов на мегаконцерта му на стадион „Василев Левски“, пише „България Днес“. Това се вижда и от любопитни фотоси от събитието, публикувани в социалните мрежи.

Грандиозното шоу в края на септември 2015 г. събра над 70 000 човека, които пяха и танцуваха с Дългия въпреки изливащия се проливен дъжд. Купонът бе открит от Крисия, която с прочувствено изказване надъха феновете, докато специален часовник на екраните отброяваше минутите до появата на Слави.

Самият той дойде на сцената с лъскав мотор, ескортиран от голяма група рокери, които возеха и балерините. Няколко минути след това мотористите напуснаха сцената, без Трифонов да ги представи или дори обяви имената им.

От емблемите им се разбра единствено, че са част от групировката „Ангелите от ада“. Рокерската организация е основана през 1948 г. в САЩ и скоростно се разраства в цял свят. В множество публикации рокерите се свързват с богата палитра от криминални прояви.

Доклади на Интерпол сочат, че „Ангелите от ада“ имат хиляди членове в Западна Европа. Благодарение на свирепа дисциплина и брутално насилие мотористите контролират проституцията, трафика на дрога и оръжие в голяма част от континента. У нас рокерското братство стъпва през 2014 г. с откриване на клонове във Велико Търново, Бургас и Асеновград.

Верни на традициите, и част от родните „Ангели от ада“ също имат солидни криминални биографии, обясняват спецченгета. Сред босовете на организацията в старата столица са месните крими величия Емил Йорданов – Емо Черния и Мирослав Пашов – Миро Пашата, става ясно от техни изказвания пред интернет сайт. В материала двамата си признават, че поддържат добри отношения с падащия си по моторите Слави Трифонов. Дългият дори е един от малкото допуснати да влязат в затворения за външни хора клуб на рокерите в Търново, хвалят се търновските „ангели“.

Дългия от своя страна пък кани рокерите на концерта си на „Васил Левски“. Снимки от събитието показват, че Трифонов е изключително близък с „Ангелите от ада“ и дори малко преди концерта позира яхнал техен мотор с изплезен език.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.