Ексклузивно! Красавица от „Под прикритие“ направи дебели пачки от луксозните имоти на колегите си…

ирена милянкова

Моделката и актриса Ирена Милянкова продава апартаменти на колегите си от кримката „Под прикритие“, срещу което получава комисионна в размер на 3 до 5%.

Екранната Съни е станала брокер на месец януари във фирмата за луксозни имоти, в която се труди от известно време. 31-годишната майка на 5 деца е направила доста изгодна сделка преди три седмици. Напоследък Ирена продава като топъл хляб апартаменти в новострояща се кооперация в кв. Бояна, разкриват нейни доволни клиенти.

Хора от бранша разкриват, че Милянкова по най-добрия начин осребрява своята популярност.Това, че хората я разпознават от екрана, вдигнало рязко успешните сделки.

Запознати издават, че бивши колеги от „Под прикритие“ вече също са намерили своето жилище, след като са се доверили на брокерката. Тя работи и с гръцки студенти по медицина, които търсят апартаменти под наем.

Милянкова влезе в доходоносния бизнес като представител на гръцка фирма за управление на недвижими имоти. Там се запознава и с новия си мъж Никола Чолаков. Двамата трябва да бачкат като за световно, тъй като върху плещите им пада грижата за 7 деца – едно общо, а другите от предишни връзки, пише „Телеграф“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.