ЕКШЪН! Ето го командоса Иван, заловен чрез отряд „Кобра“! Акцията продължава в дома му, и ето защо…(СНИМКИ)

полиция

Тежко въоръжени барети ескортираха 35-годишния Иван Пачелиев до дома му в село Орешник. Припомняме, че бившият командос във Френския чуждестранен легион се барикадира в дома си и стреля по полицаи

 Цяло денонощие продължи акцията срещу Пачелиев. 80 полицаи, сред които спецчастите „Кобра“ и Специализирания отряд с борба с тероризма, участваха в неговото обезвреждане.

Тази сутрин той беше превозен до дома си в село Орешник, съпровождан от тежко въоръжени барети. Пачелиев беше с белезници на ръцете и краката и отказа да говори с журналистите, очакващи го пред районното управление в Харманли.

Днес започва претърсване на имота на 35-годишния Иван Пачелиев, който се беше барикадирал в дома си и стреля по полицаи. Има съмнения, че мъжът е минирал двора си. Сапьори вече са на място в село Орешник, където бившият легионер беше арестуван.

До екшъна се стигна след опит на униформени да разпитат Пачелиев по разследване.

Негови познати разкват, че Иван бил във Френския легион близо пет години, след което се прибрал в Орешник и започнал бизнес с дърводобив. Скоро обаче 35-годишният мъж фалирал и в момента бил безработен. Пачелиев приемал поръчки и снабдявал с дърва част от местните жители. Те го описват като спокоен човек, който не бил агресивен.

Източник: ПИК

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.