Задава се тотален скандал! След Анита Мейзер, продуцентите прибират Кулагин и Нора в къщата на “ВИП Брадър”..

producentite-na-vip-bradar-vazhiteni-ot-nora-nedkova-i-kulagin-pribirat-gi-v-shouto-naesen-podrobnosti-1

За нов сезон на „ВИП Брдър“ все още не се е заговорило, но продуцентите на риалити формата още от сега са отсекли, че искат да имат сред сигурните си участници актуалната Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова и гримьора Валентин Кулагин.

Причина за това са нестихващите скандали, които двамата заформиха при участието си в друг формат – „Черешката на тортата“, заради които не само те, но и кулинарният формат вече седмица е замерян с ругатни и упреци в мрежата.

Те не могат да се понасят, но са страшно рейтингови. В Къщата ще имат възможността да покажат какво могат“, заявяват от екипа пред „Шоу“, убедени, че ще успеят да склонят плеймейтката и гримьора да се включат във формата.

В „Черешката“ Кулагин нарече Недкова „Мис „Село“, доячка, маймунско лице, пигмей и зле поддържан травестит“. Върхът на абсурда между двамата стана факт, след като започнаха да се замерят с храна, мръсни салфетки и всякакви отпадъци пред слисаните погледи на останалите участници.

Нора сгафи и преди това като отказа да опита от вечерята на Алфредо Торес, тъй като била на диета, а съставките в менюто му били за простолюдието.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *