ГОРЕЩА ТЕМА! Цветанов изригна в ефир: До проф. Плочев не стоят лекари и експерти, а приятелят му от детството Славчо Велков…

Цветан Цветанов 1 (3)

„Нямам яснота за заплахите срещу  проф. Камен Плочев. А и тези, които говорях за тях, не казват нищо конкретно. това е един финансов въпрос, който се превърна в политически, и опозицията в лицето на някои лица от БСП вече се възползваха. Има две писма до здравния министър и до НС. никой не си направи труда да види какво пише в тях“, каза в сутрешния блок на Би Ти Ви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

По повод обвинението от Славчо Велков, че натискът е упражняван от лице, искашщо да управлява държавата, той каза: „Самият факт, че обвинението идва от него, всичко е ясно. До проф. Плочев не стои доктор или специалист, а приятелят му от детинство Славчо Велков“.

ГЕРБ ще слуша само министър Кирил Ананиев по скандала. „Трябва да се проведе разговор с всички заинтересовани страни“, поясни Цветанов.

„Президентът изглежда притеснен и може би търси умишлената провокация. Много са въпросите, които могат да му бъдат зададени. Защо той не говори за Елена Йончева“, каза Цветанов по повод скандала Радев – Борисов. Включването на Делян Пеевски в конфликта било „добрата манджа, която може да бъде притоплена“.  Бизнес между Борисов и Пеевски бил абсолютно несъстоятелна теза. Цветанов обвини Радев във водене на политика на завист.

„Думите за шербета са провокация“, категоричен е Цветанов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.