ЕКСКЛУЗИВНО! Разкриха заплатата на Антон Хекимян! Водещият лапа двойно повече от Борисов…

Антон Хекимян

От момента, в който Бойко Борисов даде да се разбере, че Антон Хекимян взима по-голяма заплата от премиера, всички се питат колко точно е възнаграждението на водещия на Би Ти Ви.

Припомняме, че по време на интервюто, което Хекимян му взе миналата седмица, премиерът го подкачи, че е много по-добре платен от самия него.

Арменецът взима два пъти повече от премиера. Водещият получава близо 8 бона, като заплатата му е сред най-високите в медийния бранш, а към днешна дата заплатата на Борисов е 5487 лв, коментира Пик.

„Когато стана водещ на сутрешния блок през 2014 г., заменяйки избягалите в Нова за повече пари Виктор Николаев и Ани Цолова, Антон стартира със заплата от 5000 лв. По-късно увеличиха възнаграждението му, защото началниците се уплашиха, че може и той да бъде откраднат от конкуренцията“, споделят дългогодишни служители от Би Ти Ви.

Високата заплата на Антон обаче е напълно заслужена на фона на високия рейтинг, който регистрира сутрешният блок. Хекимян не само седи на креслото на водещия, но и репортерства „на терен“ и лично преговаря с повечето от събеседниците, които му гостуват в ефир. Често му се събират по 15-16 работни часа на ден, пише седмичник.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории