ПОЗОР! Любо Киров се пропи! Певецът налита на бой на феновете си…

Любо Киров

Музикантът Любо Киров се е пропил покрай големия си брой ангажименти.

Певецът печели близо 50 бона месечно от участия, но натоварването в последно време му създава сериозни проблеми. Преди всяка сценична изява изпълнителят се налива с алкохол, за да освобождава напрежението, а личният му рекорд e цяла бутилка с концентрат, издават негови колеги.

Запознати докладват, че по време на едно от последните си участия певецът отново прекалил със спиртните напитки и даже станал страшно агресивен. В паузата между изпълненията Любо дочул как двама от присъстващите го обсъждат и не се стърпял да фрасне в лицето единия от тях. „Любо се държа наистина неадекватно. Личеше си отдалеч, че е много пиян!”, обясняват свидетели. За щастие, охраната на заведението бързо се намесила и предотвратила по-сериозни последствия.

В свои интервюта Киров е споделял, че преди години с много усилия е преборил проблемите със зависимостите, но изглежда пак е залитнал в неправилната посока. Близките му го посъветвали да си вземе почивка и да се отърси от напрежението, за да не изпада друг път в подобни крайности. „Аз съм човек на изкуството. Нормално е да пия от време на време, не е престъпление!”, оправдавал се Любо, предават от Уикенд.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории