Само в 7DniSofia.bg

Митьо Очите на тайна среща със Златко Баретата и знакови босове в София! Вижте какво са обсъждали!

mitio_ochite

Димитър Желязков-Очите се е срещнал тайно миналата седмица в София с няколко влиятелни фигури в столичния подземен свят, съобщава бургаското издание „Флагман“, позовавайки се на свои източници, цитиран от факти.бг.

Сред присъстващите е бил и Златомир Иванов-Баретата.

Баретата бе собственик на софийската „Аркус Сигурност“, която държи 1/3 от капитала на бургаското дружество, където работи Желязков. Поради тази причина Очите беше призован като свидетел в спецсъда през 2016 г. по делото срещу „Фирмата“ на Иванов.

Основна тема на разговорите между босовете е бил бизнесът за предстоящия летен сезон. Сериозно разискван е и конфликтът между Митьо Очите и Божидар Кузманов-Кравата. Двамата са във война след стрелбата в „Слънчев бряг“ през лятото на 2016 година.

След чудотворното си оцеляване Очите станал крайно набожен. Той обаче не можел да прости за покушението срещу него и убийството на Александър Алексиев-Японеца. Самият Божо Кравата пък също нямал намерение да отстъпи.

Кузманов все още чака старта на делото срещу него като лидер на организирана престъпна група. По процеса като частен обвинител ще се конституира Желязков, който ще поиска 1 млн. лв. кръвнина за смъртта на Сашо и за нанесените му травми след стрелбата на 8 юни 2016 г.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.