Любен Дилов-син изненадан: Защо скачате срещу Нора Недкова? Аз много я харесвам!

dilov-sin


„Нищо скандално не виждам в Нора. Аз много я харесвам. Тя е един от най-забавните персонажи в конкурсите плеймейт досега“, с тези думи един от организаторите на „Мис Плеймейт“ Любен Дилов-син защити Недкова в предаването на Милен Цветков, пише факти.бг.

Дилов-син коментира поредицата от безобразно тъпи и просташки изцепки на Нора, на които се нагледаха зрителите тази седмица в предаването „Черешката на тортата“, където тя бе един от участниците.

„Това, че ще пращаме плеймейтките на психотест и проверка на правописа беше шега“, категоричен бе Дилов-син, който обаче не отрече, че често при мераклийките има красота и интелект съчетани в едно.
Цветков пък реши да продължи тона му с коментара, че „сексапил и интелект на едно място не може. Това може да е само при нас“.

„Аз обаче не разбирам защо се нахвърлиха върху Нора. Това бе първата й публична изява – тотално беше спечена, стресната и притеснена. Трябва да призная, че аз бях в ресторанта, където тя направи вечерята си. Факт е, че това момче, което му забравих името, Калугин или както се казваше точно, много я дразнеше. Доколкото разбрах Нора страшно го е набила с някаква чаша. Той викал полиция, станали дандании и спрели снимките“, поясни Любен. Той бе категоричен, че това „момче много я ядосваше, но добре, че не показаха по телевизията този непреднамерен и страшно истински бой“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.