Вицепрезидентът Илияна Йотова: Ще направим всичко възможно, за да задържим децата в България!

Iliqna Yotova

Бетонът не бива да закрива природата, каза в зимния курорт „Семково” над град Белица вицепрезидентът Илияна Йотова, пише БГНЕС.

Тя бе гост на зимния празник „Белица-Семково-2018”, участва и в публична дискусия „Планините – неоцененото богатство на Европа“, която предшестваше зимния празник на община Белица.

„Днес е голям празник, нека всички да поискаме прошка и намерим сили в себе си, за да простим. По време на дискусията най-хубавата и точна оценка за мен беше, че вицепрезидентът в мое лице не е гост на днешния празник, а защото аз съм от екипа на Белица и Семково и искам заедно да построим за хората”, каза в словото си от трибуната Илияна Йотова. Според нея в перлата на Рила – „Семково” се зарежда с енергия, желание и амбиция.

„Няма кой да дойде и да ни даде даром, трябва да поискаме, да работим, да знаем как ще изглежда държавата ни утре. Не е достатъчно да слушаме политиците да казват колко страшна е демографска криза, че децата ни отиват на гурбет, че не създават семейства и ставаме все по-малко. Не е достатъчно да го говориш, че се правиш на загрижен. Важното е да го правиш така, че утре да излезеш и да кажеш: направих малко неща, но задържах едно дете да се развива тук, в България, да има семейство и това е ролята на всеки, дръзнал да се занимава с политика”, добави вицепрезидентът.

Тя увери присъстващите, че в нейно и в лицето на президентът Румен Радев имат тези политици.

„Ще направим всичко възможно, за да задържим децата в България”, категорична е Йотова.

Тя пожела бетонът да не измести тази красива природа.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории