Вежди Рашидов изригна: Борисов и Радев са мъжкари – единият каратист, другият пилот! Да вдигнат телефона и да се разберат

Вежди Рашидов

Образът на Делян Пеевски е демонизиран и това не е честно, аз съм го преживял с Илия Павлов

Бойко Борисов и Румен Радев са големи мъже. Борисов от един пожарникар стана сериозен политик с много опит, а Радев е законно избран български президент, който също се учи на политика в движение. Те са сериозни и екстремни в живота мъже и не трябва да водят битки през медиите, а да си вдигнат телефона и да се разберат. Единият е пилот, другият е каратист, мъжкари са и предполагам, че ще го направят. Това заяви пред Би Ти Ви бившият министър на културата Вежди Рашидов.

Той коментира публичния скандал между премиера и президента, като повод за това стана трето лице – депутатът от ДПС Делян Пеевски.

Аз не съм бил много добронамерен към Пеевски, но в случая Делян Пеевски никой не го е осъдил за нищо. И да се ползва името му като трето лице, като плашило, не е честно. Аз съм го преживял с Илия Павлов. Той ми беше приятел, обичах го като човек. Случи се така, че без да съм работил в Мултигруп, аз станах мултак, обаче жена му остана веселата вдовица. Винаги нарочват един – кой е осъдил Илия Павлов, попита Вежди Рашидов.

Разбира се, че образът на Делян Пеевски е демонизиран и това не е честно. И той като мен има семейство, близки. Ако има нещо, има си органи. Другото е нечистоплътно, добави Рашидов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории