Майката и бащата на Криско вадят луди пачки от пеене! Вижте колко броят на дует Кредо за час работа…

Криско

По 10 бона и то само за час пеене изкарват родителите на Криско – Ваня и Радослав Талеви.

Семейството се изявява като дует Кредо и се радва на голяма популярност в заведенията и ресторантите в Габрово. Дуетът е чест гост по сватби, тържества и празници и не отказва участия. В репертоара на родителите на Криско влизат разнообразни стилове като любими са им италианските евъргрийни.

Отделно от изявите им, Ваня и Радослав водят музикалната школа “Звезди в аванс”, а възпитаниците им често се включват в участията им. Родителите на рапъра обикалят и всички музикални конкурси в страната, а възпитаниците им често печелят престижни награди.

Съгражданите на фамилия Талеви разкриват, че те са преживели изцепките на сина си, а майка му от най-големия му критик, се е превърнала в най-заклетия му фен. Като сменяла мелодията на телефона си с всяка нова негова песен и редовно му давала музикални съвети.

Малцина знаят, че когато пристига да живее в София, Криско е от най-бедните студенти. Налага му се да живее в общежитие и едвам издържа на мизерията в Студентски град. Налага му се да започне работа в чалготека, макар да го влече към хип-хопа.

Денем посещава лекции, а нощем забавлява хоратакато не крие, че е най-доволен от бакшишите. В интервю за “България днес” Криско разказва, че още помни как е съжалявал, че заради мързел отказал участие на студентския празник 8 декември и колегата му се тръгнал с хилядарка бакшиш.

В крайна сметка рапърът решава да загърби образованието си и не е ясно дали е взел диплома за висше. Запознава се със Спенс, който му помага да стартира кариерата си. А днес вече се изявява и като продуцент.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *