Мегз стана за резил с Кулагин! Дизайнерката публикува СНИМКА, опита се да я изтрие, но беше късно…

мегз

Цяла седмица върху гримьора Валентин Кулагин се изсипват купища негативни коментари и хейт. Никоя от звездите, които той гримира като Черната Златка не смеят да го защитят, защото ще си навлекат гнева на възмутените зрители, предаде Hotarena.net

Снощи, обаче, най-коментираната риалити звезда Мегз си позволи да коментира темата. Мегз постна снимка на стената си с противоречив текст, от който не стана много ясно дали се подиграва на Кулагин или го защитава. Тя написа:

“Гледате ли? Познахте ли блузата? Оказва се, че и “Аристокрацията” от най-висшето общество носи MEGZ.(емотиконки на смях) (Сърца) Валче”.

Изглежда гримьорът носи ЖЕНСКИТЕ дрехи на Каканашева. Той претендира, че ползва само най-скъпите продукти, но изглежда Мегз му е слабост и прави изключение.

Не се разбра, обаче, напълно дали и той е слабост на провокативната дизайнерка. Фактът, че красавицата е сложила думата “аристокрация” в кавички говори повече за подигравка. От друга страна, пък тя е поставила името на гримьора в най-галената му форма в сърце.

Последваха стотици коментари. Много от хората не разбираха как силен характер като Мегз може да защитава подобен злобен и мрънкащ човек. Други пък спореха, че тя по-скоро го иронизира.

Най-странното, обаче, е че Мегз изтри поста няма и час след пускането му. Изглежда красавицата се почувства неразбрана или реакцията на коментиращите не е била според очакванията й. Тя прецени, че не търси подобен шум и за да избегне медийното внимание по темата върху себе си побърза да изтрие снимката. Но вече беше твърде късно. Какво мислите вие за гримьора Кулагин и реакцията на Мегз?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *