Само в 7DniSofia.bg

Анализатор разкри какво се случва между Борисов и Радев: За първи път президент говори така на своя началник! Борисов започна да се обяснява…

Борисов и Радев

Очевидно в президентсктото има някакъв оголен нерв. Така политическият анализатор Георги Харизанов коментира в студиото на „Здравей, България“ по Нова телевизия искрите на върха, които се хвърлят между премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев. Според политолога в случая от страна на министър-председателя няма открояване на удар.

„Не разбрах целият този порой от страна на президента на какво се дължи. За пръв път виждаме някъде президент на говори така и то на своя началник на кабинет“, заяви Георги Харизанов. Събеседникът му в студиото журналистът Мира Баджева смята, че Борисов не иска да удря пряко.

„Първото име, което бе намесено, е на Иво Христов“, посочи тя, като допълни,че той никога не е бил директор на телевизия на Делян Пеевски. „Изключително глупаво отклонение на удара. Техника, която ползва лесно и умело“, смята журналистът. По думата й напрежението е налице, защото и двамата са доста честолюбиви хора. Грешката на държавния глава пък е в това, че реагирал от самолюбие, защото егото му е засегнато.

„Борисов определено влезе в обяснителен режим. Рядко го виждаме от него“, смята още Мира Баджева.

коментар

  • иуджх

    16.02.2018 at 9:08

    Къв анализатор може да е тоя тъпак, мутра и с купена диплома Георги Харизанов. Жорката Харизанов навремето си го спомняме докато беше шофьор на Таки.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.