Само в 7DniSofia.bg

Михаела Филева първа сложила рога на Павел! Ето заради кого, певицата го заряза окончателно…

Михаела Филева

След поредица раздели и събирания, Михаела Филева окончателно е зарязала рапъра Павел и е заживяла с т.нар. писател Димитър Калбуров.

Свалката между двамата била от преди цяла година, но чак сега певицата намерила сили окончателно да сложи край на старата любов, за да се отдаде на новата.

Михаела и Димитър се запознали още в началото на 2017-а покрай участието на изпълнителката в „Пощенска кутия за приказки”, където редовно се четат творби на Калбуров. Между двамата веднага пръхвръкнали искри, а през пролетта на миналата година стана ясно, че Мишето е зарязала официалното си гадже Павел. Тогава се заговори, че рапърът й е сложил рога с друга брюнетка, писа „Уикенд“.

Говори се, че всъщност първата, която е изневерила, е била Филева. Тя не устояла на изкушението на чаровния Калбуров.

Оказало се обаче, че старата любов на певицата към колегата й дълго не хванала ръжда. През лятото те имаха общо турне и колкото и да се опитвали да общуват само на сцената, не се получило. Искрите между тях отново започнали да пламтят и двамата решили да рестартират връзката си. Именно тогава Калбуров пише едни от най-прочувствените си любовни текстове, за които се твърди, че са вдъхновени от хубавата Михаела.

Въпреки всичко тя и писателят не прекъсват контактите си, благодарение на съвместните си участия в „Пощенска кутия за приказки”. Нещо повече – макар да има връзка с Павел, през лятото стройната красавица споделя, че на нощното си шкафче държи книга на Калбуров, без която не заспива. Тя така и не се почувствала щастлива с рапъра.

Че любимката на Графа се е събрала с писателя, се заговори към средата на януари, когато тя сподели на страницата си във Фейсбук снимка, пусната от него. На фотоса се виждат краката на мъж и жена, които четат. По информация на „Уикенд” обаче тогава отношенията между двамата все още не са били доизяснени. Днес те вече споделяли общо жилище.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории