Извънреден брифинг на Бойко Борисов! Премиерът отвръща на удара на Радев…(ВИДЕО)

Бойко Борисов (7)

“Един президент на всички българи не е редно да дава оценки и да взима активна страна към неговата партия БСП”. Така премиерът Бойко Бориосв отговори на президента румен Радев, предаде БЛИЦ.

Така премиерът Бойко Бориосв отговори на президента румен Радев. “Неговите хора са убили хиляди българи като кучета, а той мълчи.

“Нито веднъж не съм обидил президента. Прегледах си всички изказвания”, категоричен е Борисов.

“Много пъти зад българските телевизии не се знаят собствениците. Ако някой се е обидил, че съм споменал Пеевски, а не Мсандуков – съжалявам”, каза още Борисов.

По думите му Делян Пеевски е депутат от ДПС, а всички гласове от партията отидоха на президентските избори за Румен Радев.

“Ако Пеевски е извършил престъпление и президентът знае, то питам защо не са възложени проверки – възложени ли са или не? И какво общо може да имам аз с депутат от опозицията”, попита премиерът

“Ако има данни за мой бизнес (което е абсолютна лъжа), което да съм направил с Пеевски да сезира която иска институция, защото аз твърдя, че такъв няма”, отсече Борисов.

Той заяви, че неговата добронамереност не трябва да бъде в негов ущърб.

“Нямам нищо общо общо и не искам да ме замества за това, че водач на НСО не е спрял на полицейски патрул. Шофьорът е виновен и трябва да си понесе отговорността”, заяви Борисов по темата за гонката, в която бе замесено и името на президентшата Десислава Радева.

“Вчера казах, че Радев е добър човек, приятел, с който работим добре, но явно съм се лъгал. Явно не може да ми прости, че не сме купили изтребителите. Не знам с какво толкова сме го подразнили, че да сипе толкова ярост, злоба и жлъч. Ще купим и самолети, но има и по-важни неща, за които трябваше да дадем пари”, категоричен бе премиерът.

Според Борисов в думите на Радев прозира завист: “Европа отчита, че България е стабилна държава, но тя е стабилна не само заради мен, а и заради президента, правителството, че и опозицията”.

Премиерът Борисов бе категоричен, че има “вероломно нападение към правителството”.

Публикувахте от Бойко Борисов в 15 февруари 2018 г.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *