Това ли е причината за кървавата драма в Пампорово? Самоубилият се рокаджия Антон бил финансово затруднен, търсил работа с месеци…

Антон Бояджийски

48-годишният Антон Бояджийски бил финансово затруднен и от месеци търсил работа в града под тепетата като музикант. Припомняме, че той и жената, с която живеел, бяха открити простреляни в автомобил в Пампорово. Основната версия е, че Бояджийски е застрелял приятелката Николина Попова си с три куршума, а след това се е самоубил.

В Пловдив китаристът е свирил дълго време в бившия пиано бар „Ротонда”. Напуснал е преди 5 години. След затваряне на нощния бар, той е работил в кафе-бар „НЕО” до ВСИ. Всеки петък в заведението организирало рок вечер, а Антон е бил главното действащо лице. Така до преди 3 години, когато „НЕО” залязва.

Преди три месеца 48-годишният мъж започнал да търси заведения и ресторанти в ски курорта Пампорово, с надеждата да успее да започне работа там. По същото време Бояджийски се е сдобил със спортното си Ауди. Пред екип на TrafficNews.bg съсед на мъртвата двойка разказа, че автомобилът е закупен скоро и че Антон не го карал често. Двойката използвали предимно автомобила на Нина. Хората разказаха още, че мъжът бил необщителен, често агресивен, но не знаели дали в семейството е имало скандали, съобщава „Трафик Нюз“.

Последно аудито било видяно около 19 часа снощи, а само час след това Бояджийски потеглил с него.

„Винаги оставяше колата си на едно и също място. От снощи я няма и предположих, че е по работа или на почивка. Усъмних се едва когато дойде полиция, а след тях родителите на Нина. Иван и Цвета не пророниха и дума, а с тях се познаваме откакто е построен блокът”, коментира съсед.

Припомняме, че Антон Бояджийски е китарист, свирил е в групата „Татко Кристофър“, създадена от Ицо Петроф през 1991 година. Тя просъществува няколко години и има издаден самостоятелен албум на групата „Отново на път“. Писал е и текстове на песни на БТР.

Телата на двамата са открити снощи около 23,25 часа близо до ски влека на „Малина“. Синът на кмета на Смолян – Николай Мелемов, е открил труповете.

41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Мъжът е прострелян в главата, а пистолетът е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно. Оръжието – пистолет „Макаров“, е незаконно.

Образувано е досъдебно производство за умишлено убийство.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.