Рачков без Мария на купона на „Капките“, който разтресе София

7 Dni Sofia30.05.2017
димитър рачков

Въпреки опитите им да замаскират за пред медиите края на дългогодишната им връзка, фактите все повече красноречиво говорят, че Митко Рачков и Мария Игнатова вече не са двойка в живота.

От поне три месеца въпросът „Заедно ли са водещите на „Господари на ефира“ или не?“ е една от най-обсъжданите светски теми. Скорошният им опит да тушират слуховете със съвместна декларация обаче не даде очаквания резултат, още повече, че от дълго време двамата не са се появявали заедно нито на светско събитие, нито пък на някое от ведомствените партита на своите работодатели Магърдич и Джуди Халваджиян.

Мария не придружи Рачков и на афтър партито след финала на петия сезон на „Като две капки вода“. След като младата певица Михеала Маринова спечели формата, Магърдич покани целия екип и всички звезди в заведението, чието управление е поверил на жена си Кремена – „Once Upon a Time Biblioteka“.

Рачков изкара снощния купон на „Капките“ между масите и компаниите, щракайки се с шфа си Магърдич, Деси Слава и всички останали, само и само да не мисли за Мария

След кратко слово на Халваджиян, хората му се впуснаха в купон на негова сметка, който продължи до сутринта. На партито Рачков все пак не бе сам, до малките часова компания на по чашка му прави другият водещ на „Капките“ – Зуека.

Магърдич почерпи екипа си и звездите с безплатни напитки в клуба на жена си Кремена

И докато Васил Василев „цъфтеше“ до своята съпруга Ани Вичева, то Рачков митарстваше от маса на маса, правейки се, че се забавлява.

За разлика на Рачков, Зуека бе със своята половинка Ани Вичева

Преслава, която участва в четвъртия сезон на „Капките“, също се появи на афтър партито

Победителката Михаела е задушила в обятията си жената на Магърдич – стилистката Кремена Халваджиян

Милица Гладничка захвърли всякакви задръжки и се впусна в диви танци с един от на мачовците от „Фънки Мънкис“ – Кристиян Стефанов. Жалко, че актрисата не захвърли и сакото си, под което бе по дантелено боди…

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.