Победител във ВИП Брадър смени една полякиня с друга, и то каква (Снимки)

7 Dni Sofia30.05.2017370
дино

Джино Бианкалана скъса с полския модел Изабера Родес, а нейна приятелка по най-бързия начин се възползва от раздялата им и се настана в сърцето на риалити звездата. Любопитното е, че новата изгора на победителя от “ВИП Брадър” също е полякина, съобщи светското предаване “Жълтите новини”.

Връзката между Бианкалана и Родес издържа около година. Изабела, която е бивша съпруга на полския кикбоксьор Маркин Шредер, бдеше до нашенеца край болничното му легло след жестоката катастрофа с мотор през март 2016 г., след която лекарите го сглобяваха с течение на месеци и с операция след операция.

Разстоянието между Лас Вегас и Чикаго се е оказало основната причина за любовния крах. Бизнесът на Изабела е в столицата на хазарта, докато този на семейството на Бианкалана в Чикаго, и нито един от двамата не е бил склонен на компромис.

Новата изгора на Джино го нападнала, след като узнала от приятелката си Изабела, че е скъсала с българина. По професия полякинята е дизайнер и практикува от години в Ню Йорк. Има и момиче на около десет години. Тийнейджърката и Бианкалата си допаднали още щом се запознали и брадърът бил готов да гледа момичето като своя дъщеря. Преди няколко години новата жена на Джино останала вдовица, след като съпругът й починал.

Дали заради синеоката полякиня и дъщеря й Бианкалана си купи луксозен апартамент в Маями, предстои да разберем…

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *