Валери Симеонов притесни сериозно ГЕРБ! Призна, че Каракачанов се е деформирал, а какво каза за Цветанов…

7 Dni Sofia13.02.2018
бнт

„От страна на колегата Каракачанов има едно голямо деформиране от медийното представяне на коалицията. Не са лесни хората, които са в тази коалиция“, каза пред БНТ вицепремиерът Валери Симеонов. Така той потвърди слуховете за сериозен разнобой сред Патриотите, което пък видимо притеснява управляващите от ГЕРБ.

„С Цветанов нито съм се чувал, нито съм се виждал. Той е с близо 10 години по-малък от мен и да ми определя поведението дали е възможно?“, коментира той относно спекулации за подобни отношения между двамата.

„От 2005 г. ми се предлага да вляза в политиката и от немай-къде 2011 г. създадох партия. Мога да изброя за тези 9 месеца неща, с които съм се захванал и съм свършил до край“, каза вицепремиерът за себе си.

„Референдума няма да го подкрепим, но ще гласуваме против Истанбулската конвенция. Референдум, който не е обвързан с избори, ще се провали“, заяви Симеонов.

„Зависи от него най-вече“, каза лидерът на НФСБ относно това дали ще изчистят отношенията си с вицепремиера и министъра на отбраната Красимир Каракачанов.

„Нищо не се прави, освен един втори лифт. Важно е хората, които протестират, да го знаят. Няма да има застрояване на Пирин“, коментира спора за изграждането на втори лифт на Банско Симеонов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.