ЕКСКЛУЗИВНО! Валентин Радев разкри цялата истина около Деси Радева, НСО и гонката с полицаите! Ето какво се е случило…

НСО

Не е имало стоп палки и гонка в случая с президентшата Деси Радева. Това разкри вътрешният министър Валентин Радев. “Спряна е за проверка, защото колата на НСО се е движела с по-голяма скорост от 40-50 км в час”, каза той.

Шофирал е човек от НСО, а след него е имало жандармерия, но не в син бус. Колегите са я помислили за линейка, вероятно. Колата е била без включена сигнализация, защото не се е налагало”, обясни Радев.

Полицаите са държавността, не им посягайте. С тези думи вътрешният министър Валентин Радев се обърна към българите, и по-специално към ромите от Ихтиман, където избухна жесток скандал и се наложи в града да нахлуе дори жандармерия.

“Те ви пазят, утре ще ви се наложи на вас”, заяви Радев, очевидно афектиран от екшъна, който вдигна градусите в Ихтиман до червено. Там почина човек, което допълнително нагнети напрежението.

В сутрешния блок на Би Ти Ви шефът на МВР предупреди и полицаите, че не бива да посягат на хората.

“Над 90% от бюджета ни отиват за заплати. нови дарения не получаваме, всичко това, което са съобщава са стари дарения. За обувките знам какво е положението, но трябва време. Те са прави, но трябват пари. Ще имат нови обувки, няма как да не са им удобни”, допълни Валентин Радев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *