Сидеров посече Цветанов: Той е обигран апаратчик! Мисля, че леко поработва срещу Борисов…

Волен Сидеров (2)

Лидерът на „Атака“ в коалицията „Обединени патриоти“ Волен Сидеров разкрива причината за нападките си срещу втория в ГЕРБ и шеф на парламентарната група на партията – Цветан Цветанов.

Има ли от какво да се плаши Седиров след сигналите на фонда на протестърите до антикорупционни органи за имотното му състояние?

Няма единство в групата на ГЕРБ за Истанбулската конвенция. Цветан Цветанов е шеф на групата и дирижира какво да минава в парламента. Но, за да бъде въведена конвенцията, тя трябва да бъде ратифицирана. Добре, че я пратиха ГЕРБ в КС,  тъй като щеше да стане едни голям скандал, посочи Сидеров пред камерата на ПИК TV.

Ако някой реши в групата да изиграе някоя игричка ние ще получим черен печат и това ще е самоубийство. Ако депутати се направят на интересни в нашата група, трябва да бъдат изключени. Не може да отсъстват и после да кажат, че конвенцията е минала с помощта на патриотите, смята Сидеров.

Следващата стъпка, в която ще ни вкарат, е еднополовите бракове. Затова Каракачанов предлага референдум отсега и аз ще допълня 4 въпрос: Съгласни ли сте български военни бази да бъдат отдадени на чужди военни без заплащане?, каза Сидеров.

Как така да даваме без заплащане военни бази на такива страи, които ни предлагат самолети за 1,5 милиарда, възмути се той.

На въпрос за трусовете в коалицията, Сидеров посочи, че, ако се стигне до разпадане на коалицията, ще бъде жалко, защото ще има стъпка назад. Ако това стане, няма да съм аз виновен, защото аз съм конкструкторът. Прехвърчат искри между Каракачанов и Симеонов, но дано не се задълбочат в нещо повече, защото тази конструкция може да е работеща, категоричен е лидерът на „Атака“.

На въпрос за новата формация на професорите „Кан Кубрат“, на историка проф. Божидар Димитров, който се обяви за президентска република, Сидеров припомни, че е обявил 1000 евро награда, ако някой му докаже, че български владетел е титулован като хан.

Имаме историческо доказателство, че Тервел го наричат кесар. Не мога да разбера този мазохизъм да се наричат ханове. Когато тръгнеш с грешна стъпка, не можеш да успееш. С този фалстарт няма как да бъде успешен Божидар Димитров, смята лидерът на „Атака“.

Смятам, че има тема за разсъждение по въпроса за президентска република. Нека разсъждаваме дали това не е добре за нас, посочи той.

На въпрос на индикациите за обединение и коалиране на ДПС и ДОСТ Сидеров посочи, че ДПС само ще загуби, тъй като ДОСТ е тежко компрометирана партия, зависима от служби и с ориентация към чужда държава.

Ако търсят ДПС моя съвет, аз съм готов, зрял и патил политик, бих им казал, че само губят и само ще си сложат негатив с ДОСТ, обяви той.

Запитан за посещението на „зелената“ евродепутатка Ска Келер, Сидеров смята, че Келер има право да бъде у нас и да дискутира по различни въпроси. Но тя не е потърсила държавните институции, за да разбере как стоят нещата. Тя отива при политическа коалиция, която иска да свали властта, при политически противник, което пак е нейно право. Но къде е грешката на моя партньор Валери Симеонов – когато нападнеш с обидни изрази, ти анулираш възможността тя да бъде атакувана по същество, да я изобличиш, като човек, който се меси по некоректен начин във вътрешните работи. А сега тя се оплакала на Таяни и пр. и пр., коментира Волен Сидеров.

Може да се критикува и по-обрано, говоря за стил, пошегува се Сидеров, който даде интервю в своята новооткрита галерия „Стил“.

Лидерът на „Атака“ признал, че е забавил декларацията си за участие във фирма – в галерия „Стил“. Но, ако видят в това корупция….че ще представяме таланти…, изрази съжаление Сидеров.

Цветан Цветанов е този, който иска да се наложи Истанбулската конвенция и соросови либерални неща, може да смята, че това е прогресът и се бори яростно. А можеше да каже, че тази конвенция създава напрежение. Сега Марешки ходи и разправя, че ще подкрепи конвенцията и може да има влияние на г-н Цветанов. Но аз се надявам патриотите да сме единни, посочи той.

Запитан дали има, според него, търкания между Цветан Цветанов и Бойко Борисов, Сидеров посочи, че Цветанов е обигран апаратчик и не дава израз на това. Нека не набеждаваме човека, но имам такова усещане, че леко поработва срещу Борисов, но нека проверя и да оставим това за следващо предаване, коментира лидерът на Атака.

Източник: ПИК

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории