Бегом към „Арена Армеец“! Някой може да стане милионер, друг да стъпи в Дубай, трети – на „Елените“! ЕТО ТОВА Е НЕДЕЛЯ!

7 Dni Sofia11.02.2018
тенис София Оупен 2018 Атракциони (8)

Хващайте децата за ръка и право в „Арена Армеец“ днес! Сигурно е, че никога не сте ги водили на толкова много спортно атрациони на които можете да се забавлявате и вие, и те! Че дори и да спечелите награди!

На практика целият огромен коридор на спортна зала №1 на Балканите е опасан с щандове на спонсори и приятели на тенис-турнира „Тенис Оупън“, на всеки от които се предлагат всякакви забавления.

Можете да спечелите пица с един точен удар с ракета, да се озовете на официалния плакат на турнира и да се сдобиете с невероятен спомен, да си направите сами тениска от надпреварата и още много други неща. „Виктория Груп“ ви чака да си пуснете номера на билета и можете да си осигурите лятната почивка на „Елените“, а най-големият щастливец ще стяга куфарите за луксозна почивка в Дубай, подсигурена от собствениците на турнира.

Всъщност най-големия щастливец е чакан на касите на Спортния тотализатор, където се продават фишове за неделния тираж. Джакпотите в него гонят 9 милиона!

И освен всичко това, ще видите наживо и финала в турнира „София Оупън“ след 17 часа в компанията на десетки известни спортисти, певци, музиканти, артисти, политици и какви ли още не звезди!

Е КАК ДА НЕ Е ПЕРФЕКТНАТА НЕДЕЛЯ ТОВА!?

Удивителни атракциони забавляват мало и голямо на “София Оупън”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.