Див скандал разтърси ефира! Български политик от „третия пол“ и член на ВМРО се хванаха за гушите…

1518331035-1fb4ac5cea9d8ef7345bb235da00f4ef

Дебат относно узаконяването на гей браковете в ефира на Нова тв се заформи между Карлос Контрера от ВМРО и Виктор Лилов, който е единственият български политик, признал, че е гей.

„Този мейнстрийм дойде отвън. Внесоха го различни неправителствени организации. Водят се дебати за някакви джендъри, какви са правата на гей общността в Афганистан например. Това е чужда за българското общество тема, която бе хвърлена при нас. Идеята за референдума не е отскоро. Това, че на Валери Симеонов не му харесва идеята, си е негов проблем. Възразявам срещу внушението, че някой отнема от правата на хомосексуалните същества да живеят заедно“, заяви Контрера.

Виктор Лилов отвърна: „Ако казвате че хомосексуалистите нямат права, се сблъскваме концепцуално къде искаме да живеем. Жалко, че няма карта на държавите, в които да си хомосексуалист е престъпление. Държави като Иран, Саудитска Арабия, Уганда – това са те. Естествено, че гей браковете в даден момент трябва да се разрешат. Ще достигнем до тази сутация, защото става дума за равни права. Българската конституция казва, че всички са равни. Както имаме еднакви задължения, така трябва да имаме и равни права. Политическите лидери ще разберат, че тук става дума само за равнопоставеност и нищо друго. ВМРО предлага един цивилизационен избор – да се преместим на африканския континент и саудитска арабия или …

“ Членът на ВМРО обаче го прекъсна: „Прави се внушение, че, ако не приемем гей браковете, сме от третия свят. Това е много манипулативно нещо, което гей организациите добре го владеят. Има и други такива държави. Прризнаването на гей браковете до какво точно ще доведе?! За какво ви е необходим брак, за да си живеете нормалния живот. Идеята е да се разграничат иначе безинтересни хора на фона на всички останали. Превръщате сексуалната си ориентация в политическо знаме, защото нямате нищо останало. Българското общество ще каже какво иска и смятам, че това е най-логичното решение“.

Лилов реши да му отговори на въпроса до какво ще доведе признаването на браковете. „Като си направите семейство с някого, получавате различни права като например получаване на наследство и други“. Напрежението в студиото обаче нарастна и той добави: „Според мен във ВМРО някой тежко се е влюбил в хомосексуален човек и, за да не стъпва този хомосексуален човек в брак, са забранили този човек да се ожени. Вие нормален човек ли сте, а министърът на отбраната, обявил война на джендърите, нормален човек ли е?! Депутати точно от вашите кръгове бяха осъдени за педофилия…“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.