Бедна ви е фантазията какъв дубайски мултимилионер раздели министър Красен Кралев и Виктория Петрова (СНИМКИ)

7 Dni Sofia11.02.2018
14

Кой е този човек с мустаците, който раздели Красен Кралев и Виктория Петрова и седна между тях в ложата по време на мача на Стан Вавринка на София Оупън, чедуха се хилядите зрители в „Арена Армеец“.

Оказа се, че това е вицепрезидентът на Dubai Duty Free и директор на тенис турнира Dubai Duty Free Tennis Championships Салах Тахлак, който е в България за Sofia Open. Dubai Duty Free, представлявана от компанията Brand plus е собственик на седмицата, в която се провежда българския турнир от сериите 250 на АТП.

Дубайският мултимилонер е тук, за да прецени на място да оставят ли арабите турнира в София за още 3 години или да го преместят някъде до нас. Засега, благодарение на страхотната организация от страна на родната федерация и нашествието на фенове в петък и събота, шансовете и догодина да гледаме страхотен тенис в столицата са големи.

За това говори и подаръкът, който получи министър Кралев – книга по повод 25 години от старта на надпреварата в Дубай, в която е събрана нейната история, и мемориална сребърна монета.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории