Емблемата на ЦСКА остава в София! Ганчев извади 8 млн, Домусчиев подви опашка

7 Dni Sofia30.05.2017500
1

Търгът за активите на ПФК ЦСКА АД и емблемата, на която най-много държат феновете, приключи. Наддаването в Кърджали премина безпроблемно, а ЦСКА на Гриша Ганчев спечели битката за умопомрачителна сума – 8 милиона.

Водни оръдия, полицейски кучета и огромно присъствие на специализирани органи на реда не позволиха по никакъв начин на феновете на ЦСКА да доближат сградата, където се проведе търгът. Над 150 фенове на “армейците” скандираха песни в подкрепа на червените в Кърджали.

“Феновете на ЦСКА дойдоха, показаха, защитиха това, което обичат. По отношение на търга. Идват тези палячовци от Лудогорец и участват с техните фирми.

Какво следва сега. Остава госпожата (синдик Дора Милева) горе да разпредели къде да отиват парите. Първо трябва да се види къде ще отидат средствата и чак тогава вече сумата се доплаща.

Само да ви кажа – войната не е приключила, сега очаквам и някой друг номер. Да закрием ЦСКА и да си играе само Лудогорец? Защо Домусчиев не оздрави ЦСКА по-миналото лято, а сега праща тези палячовци. С това ръководство на футболния съюз и с тези манипулации от Изпълкома, които се извършват от определен човек (явно визира Кирил Домусчиев) не може да очакваме подкрепа”, заяви Милко Георгиев от Кържали.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *