Само в 7DniSofia.bg

Благотворително шоу под патронажа на първата дама Деси Радева! Ето кой го организира…

Десислава Радева

Личният фризьор на Деси Радева, Любен Николов, скоро прави 20 години, откакто борави с ножиците и сешоара. Коафьорът ще отбележи юбилея си с благотворително шоу, на което ще набира средства за образованието на сираци.

Тази година проявата ще премине под патронажа на първата дама, която стана клиентка на Николов след избирането на мъжа й Румен Радев за президент.

Идеята се е родила спонтанно при едно от посещенията на г-жа Радева в салона на коафьора, разкрива „Ел“. Средствата, събрани на 20-годишния юбилей, вместо подаръци, ще бъдат внесени по сметките на домовете за сираци в Казанлък и Кюстендил.

Фондация „Сийдър“, която също е спомоществовател, успешно е трансформирала тези учреждения в съвременни Центрове за семейна грижа, като идеята е подкрепата за децата да продължи и след като ангажиментът на държавата е приключил.

Любен Николов е поканил в шоуто да участва и неговия колега и приятел Ивайло Колев. Шоуто ще бъде под надслов „Живот след смъртта“ и ще препраща към Библейската тематика за пътя на душата към Рая и Ада. Интересното е, че тази вечна тема ще бъде пресъздадена чрез ревю на арт прически, както е по традиция при Любен Николов. Те ще покажат идеята за последната равносметка, терзанията на човешката душа, греха и опрощението.

Водещи ще бъдат Гери Дончева и Станимир Хасърджиев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.