Само в 7DniSofia.bg

Днес всички пътища, а и времето в София, водят към…“Арена Армеец“! Взимайте детето и идвайте! И можете да стигнете чак до Дубай

7 Dni Sofia10.02.2018
тенис София Оупен 2018 (8) атракцьони

В София застудя, а след малко започва и да вали. Така ще е целия уикенд. Стотици хиляди са в дилема какво да правят с уикенда си.

Предложението на 7DniSofia.bg е: Хващайте децата за ръка и право в „Арена Армеец“. Днес от 14 започват полуфиналните битки от турнира „София Оупън“. А в почивките между тях в залата има десетки атракциони, които могат да уплътнят времето ви.

Можете да играете тенис и да спечелите цяла пица, можете да да участвате в множество награди, чака ви и „селфи“ с Новак Джокович. А, да – един от зрителите ще спечели и луксозна екскурзия до Дубай. И за капак – няма друго място, където около вас пред очите ви да щъкат толкова много звезди – Ники Кънчев, Ненчо Балабанов, Башар Рахал, Наско Сираков, Илиана Раева, Виктория Петрова, Деси Тенекеджиева, Данчо Йовчев, Мария Гроздева, Владо Николов…

А черешката на тортата е след 18 часа – полуфиналът между Стан Вавринка и Мирза Башич. Трикратният победител в турнири от Големия шлем ще направи опит да добави и титлата от София във витрината си. Заслужава си да подкрепите Станислас, съмнително е, че тази година ще видите наживо по-титулуван световен спортист наживо.

Освен всичко друго, двата дни от уикенда се явяват и решителни за бъдещето на турнира в София. Както е известно заради отказа на Григор Димитров да участва в него, организаторите от Дубай се двоумят дали да го оставят в столицата ни или да не го преместят някъде наблизо. Само пълна зала днес и утре може да ги убеди, че столицата ни вече е узряла за истински голям тенис. С или без Григор!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.