Само в 7DniSofia.bg

Новата мания в София – селфи с този горд собственик на 30 милиона евро! Имате още 2-3 дни и вие да си направите такова

7 Dni Sofia09.02.20189760
тенис София Оупен 2018 (17) Вавринка

Манията да се щракнеш в “Арена Армеец” и после да се фукаш във Фейса отново набира страшна сила. Причината – у нас е един от най-богатите тенисисти за всички времена, изкаралият над 30 милиона евро от наградни фондове и рекламни договори Стан Вавринка.

След мача снощи на швейцареца, във Фейсбук се появиха над 600 селфита от “Арена Армеец”. Нормално, кога друг път ще се снимаш около победител в 3 от 4-те турнира на “Големия шлем”, а в добавка и олимпийски шампион!

Имате и вие още два-три дни да станете част от най-новата мода в София. Още тази вечер след 18 часа Вавринка излиза във втория си мач на “София Оупън” и то срещу един от фаворитите в надпреварата – Виктор Троицки. Наистина удивителен мач, в какъвто дори Григор Димитров не е участвал при гастрола си в домашната ни надпревара.

Очаква се в “Арена Армеец” да има над 5 000 зрители. Сред тях ще е и фантастичната сръбска красавица Александра Джорджевич, съпруга на Троицки.

СНИМКИ НА АЛЕКСАНДРА ВИЖ ТУК:

Е как да не му стискаш палци да играе финал в София! Троицки не пада по-долу от Гришо, вижте каква лъвица доведе (Снимки и Видео)

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *