Анелия вкарва топ красавица в новия си клип! Най-красивата омъжена бълкарка пусна пикантни СНИМКИ от бекстейджа…

2dc0bca35083

“Мисис България Вселена” Мари Вачева се снима в най-новия клип на Анелия. Най-красивата омъжена българка за 2017 г. сподели кадър от бекстейджа по време на снимките и написа: “New video ANELIA back stage”, предаде Пик.

На друга снимка Вачева е в компанията на “Мис България 2005” Роси Иванова, но не става ясно дали и другата красавица се снима в проекта. Засега всичко около видеото се пази в абсолютна тайна, както от екипа на Анелия, така и от самата “Мисис България”.

Участието на Мари Вачева в подобен проект не е изненада. Като фотомодел, Вачева е била лице на много популярни български марки. В последните години тя живее в Австрия и управлява семеен бизнес. След като спечели титлата “Мисис България Вселена”, Мари прекарва доста време в България, заради ангажиментите си към кампанията #onevoice.

След кратка ски ваканция в тузарския швейцарски курорт Цермат, Мари Вачева се е захванала с подготовката си за участието си в най-престижния световен конкурс за омъжени дами “Мисис Свят”, който ще се проведе в края на лятото във Виетнам.

Миската ще представи България в конкуренцията на хубавици от цял свят. Вачева работи и над записа на видео, в което ще презентира кампанията #onevoice, насочена срещу домашното насилие над жени и деца, на която е българският посланик. Скоро на сайта на конкурса “Мисис Свят” ще започне и гласуването за участничките.