ИЗВЪНРЕДНО! Заловената дама с черния „Мерцедес“ е Деси Радева! Бягала от полицията с лимузина на НСО…

Десислава Радева

Първата дама Десислава Радева е била спирана за полицейска проверка. Това съобщиха от МВР на въпрос на ПИК дали президентшата е участвала в преследване с полицейски патрул в София снощи.

„Полицейска проверка е имало. Повече информация искайте от НСО”, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Припомняме, че  снощи очевидци са видели как патрул преследва черен мерцедес из половин София, зад волана на който седяла лично първата дама. Тя фучала с бясна скорост по бул. „България” и не спряла да стоп палка край НДК, след което полицаите я подгонили и успели да я спрат чак край кв. „Бояна”. Оказало се, че Радева сама управлява автомобила и се движи без охрана от НСО.

Автомобилът обаче вероятно е собственост на Национална служба охрана, тъй като в имуществените декларации на Радеви не присъства „Мерцедес” S класа. Ако е така, то нарушенията на първата дама са доста, тъй като не е ясно с какви документи управлява кола на НСО, при това с бясна скорост.

На тези въпроси трябва да отговори вътрешният министър Валентин Радев чак по-скоро. До момента опитите на ПИК да открие за коментар първата дама са напразни, тъй като тя не отговаря на мобилния си апарат. Телефонът на пресцентъра на президентството пък непрекъснато дава заето.

Министър Радев трябва да отговори и да въпросите взета ли е проба за алкохол и наркотици от г-жа Радева, след като е спряна за превишена скорост, както и отведена ли е в 6-то районно за извършване на процесуално следствени действия и сваляне на самоличност.

Претърсена ли е колата и установено ли е чия е собствеността на колата, защото семейство Радеви по имуществена декларация няма Мерцедес S класа? Ако колата е на НСО, защо я кара тя, тъй като това е абсолютно забранено?

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории