Патриотите изригнаха срещу ДПС: Те искат да колонизират България! Хиляди труски граждани ще станат български, без да имат право…

Искрен Веселинов

Крайно безразлично ни е къдe ни пращат ДПС. Законът за българското гражданство е опасен законопроект. Опасно е отварянето на ветрилото за прием на граждани по такъв начин. Да, има по-лек прием на някой диаспори, където има български граждани и общества.

Това заяви Искрен Веселинов от Обединени патриоти в сутрешния блок на БНТ. ”Гражданството е правен акт, принадлежността към нация е нещо съвсем различно. Така няколко хиляди турски граждани да станат български граждани без да имат право.Тези желаещи за гражданство в България искат по-лесен достъп до Европа или достъп до влияне на политика в страната ни”, каза той.

”ДПС-арската наглост предизвиква бурни емоции в парламентарна зала. Те имат желание за колонизация на България. Така щели да оправят демографската криза”, допълни Веселинов. ”Когато имаш родител, който е бил български гражданин и се е изселил, е естествено да има по-лек прием в страната. Обединени патриоти работят най-много с българските общности извън страната ни”, каза още народният представител.

”Не е нормално от политическата класа в някой страни да истеризира името на Македония. Всяка страна на Балканите може да каже, че Македония е нейна”, коментира Веселинов протестите в Гърция за името на Македония.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *