ЗВЕРСТВО! Служители на фирма за бързи кредити пребиха бременна жена и счупиха ръката на мъжа й…

побой

33-годишният Руси Русев Енев от село Вресово, Община Руен, съобщи пред „Флагман“, че е нападнат и жестоко бит от служители на популярна фирма за бързи кредити. Руси твърди, че е налаган с юмруци и ритници по цялото тяло.

Съмнява се, че ръката му е счупена, а хората, които са го били са ударили и жена му Желка Ангелова Ласкова, която е бременна в четвъртия месец.   „Дойдоха и стана нещо страшно. Преди Коледа взех кредит от тях, трябваше да им дам 200 лева до вчера. Аз съм честен човек, казах им, че ще се забавя с ден-два, но ще им платя. А те директно ме нападнаха, обиждаха ме, ритаха ме, блъскаха. Беше страшно.

Казах на жената да бяга, за да не стане нещо с детето.  Те и нея удариха, отнесе няколко ритника, дано да й няма нищо. Цялата махала видя какво става”, твърди Руси.   Руси не е подавал сигнал в РУП-а в Руен за нападението, пише „Флагман“.

По думите му не го направил, защото се страхувал да излезе от махалата, мутрите го чакали в селото. От няколко часа се е скрил се и не излиза, а агонизира от раните си, кълне се по телефона Руси.   По думите му мъжете, които са го нападнали били охрана на мъж с малко име Иван, който идвал в село Вресово с автомобил брандиран с надписа „Бързи кредити”. Можел да ги разпознае, защото винаги щял да помни лицата им.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *