ИЗВЪНРЕДНО! Валери Симеонов нахока Каракачанов: Такава им е стратегията! Колкото се може повече шум…

Валери Симеонов

Колегите от ВМРО залитат по повече медийни изяви. Такава им е стратегията за участие в политиката, с колкото се може повече шум. Това обяви вицепремиерът Валери Симеонов, който коментира идеята на коалиционния си партньор Красимир Каракачанов да има референдум за или против гей браковете, предаде ПИК.

Лично аз съм убедил няколко министри от ГЕРБ, които гласуваха срещу Истанбулската конвенция – Московски, Горанов, щото стои до мене, Ананиев…., посочи Симеонов.

Вие не пускате една част, която моят съратник казва, че не знае дали аз съм за или против референдума или срещу Истанбулската конвенция, но аз вече съм изложил позицията си и писмено, и устно. Но нищо, нека се вдига шум. Друг е въпросът доколко конвенцията съдържа тези понятия, а тя не ги съдържа. В парламента категорично ще бъда против. ВМРО, предлагайки референдум за или против гей браковете, смята, че ще постигне реклама, но не е честно за 20-30 милиона държавни средства, да се прави реклама, смята вицепремиерът.

Знаете ли каква е далечната цел на партиите, които предлагат референдум? За евроизборите да вкарат този референдум да се получи кумулативен ефект, смята Валери Симеонов.

Каракачанов използва някои политически прийоми, за да се аргументира, посочи още той.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории