Зверство! Непознати нападнаха майка и дете с метални палки в „Южен парк“

побой

За броени дни служители на Четвърто РУ задържали един от извършителите на грабеж, съучастникът му е обявен за издирване. На 30 януари майката на 15-годишно момче заявила в Четвърто РУ, че ден по-рано, след обяд, докато синът й карал колело с приятел в „Южен парк“ били нападнати от двама непознати, които нанесли на детето удари с метална палка, отнели велосипеда му, синьо-зелен електрик на цвят и избягали.

В резултат на предприетите оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия в рамките на образуваното досъдебно производство бил установен и задържан с полицейска мярка до 24 часа един от нападателите – 17- годишен младеж от София.

Откраднатото колело е намерено и върнато на потърпевшия. След доклад на събраните материали в Софийска районна прокуратура на задържания е повдигнато обвинение за престъпление по чл.198 от НК и му е наложена мярка за неотклонение „надзор на инспектор от Детска педагогическа стая“. Действията по установяването и издирването на втория съучастник продължават, предаде novini.bg

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.