Само в 7DniSofia.bg

Драма! Млада шофьорка помете брутално мъж! Ампутират му крака, има опасност за живота!

полиция

Млада шофьорка помете бизнесмен в Смолян, а мъжът вече загуби крака си. Драмата се разиграла вчера около 15 часа. Текат 72 критични часа за живота на Асен Асенов. Той бил буквално забит във вратата на джипа си „Тойота Ланд Крузер“, разказаха очевидци, цитирани от Марица. Инцидентът станал, докато мъжът се качвал в колата, паркирана пред склада му в промишлената зона до новия обходен път.

Бизнесменът бил на тротоара, когато 20-годишната шофьорка Велизара с червен „Фолкваген Поло“, навлизайки в дясната крива на завоя, губи контрол и блъска мъжа. 48-годишният смолянчанин  получил тежки травми на долните крайници и е настанен за лечение в МБАЛ-Смолян с опасност за живота. Единият му крак е бил ампутиран, а другият е с фрактура и е на екстензия.

„Има опасност за живота му. В момента е стабилен, на база кръвното налягане и хемоглобина, но трябва да изчакаме 72 часа, тъй като състоянието му е шоково“, д-р Красимир Събев, началник на ОАРИЛ. Бизнесменът е поставен на апаратно дишане по време на критичните часове.

Младото момиче е с регистрация на адрес в Пловдив, но е с корен от с. Кутела. То толкова се уплашило от случилото се, че припаднало. Прието е също за лечение в болницата в Смолян с епилептичен припадък, съобщиха от полицията.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.