Само в 7DniSofia.bg

СКАНДАЛ! Българин лежи три месеца в затвор в Гърция! Жена му вдига ръце от дипломатите ни в Атина

затвор

Мъжът ми не се чувства добре. Нито физически, нито психически. Затворил се е в себе си и избягва всякакви контакти. Вчера разбрах, че ще го карат в болница, защото е вдигнал кръвно. Това каза в сутрешния блок на Би Ти Ви Адреана Стоянова, която живее в Гърция.

Нейният съпруг от три месеца лежи в затвор в Атина и тя разказа своята история. “Животът ни се обърна на 26 ноември 2017 година. С мъжа ми държим паркинг. Той е част от бизнеса ни. На тази дата отидох на работа и видях гръцките спецслужби да извършват обиск на паркинга и в офиса ни. Разбрах, че съпругът ми е задържан. Когато попитах полицаите каква е причината, те ми отговориха, че съпругът ми участва в трафик на наркотици. Изпаднах в шок”, разкри жената. “Властите претърсваха една лодка. Оказа се, че собственикът на лодката наистина се занимава с трафик на наркотици. Предишния ден в морето са задържали друга негова лодка с тон иполовина хашиш. Той е държал няколко лодки на различни паркинги в Атина. Всички собственици на паркинги са задържани. Ние никога не сме виждали собственикът на лодката. Не го познаваме и нямаме нищо общо с наркотици”, категорична беше Стоянова.

“Много съм разочарована от българското посолство. Не ми оказват никаква помощ. Свързах се с тях, а те се държаха ехидно и вече трети месец не предприемат нищо. Успявам някак си да се оправя. Паркингът продължава да си действа. Имаме нает адвокат. Не е служебен, но и от него съм разочарована. Два месеца не предприема нищо, а ми беше обещал, че ще измъкне съпруга ми”, завърши жената.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *