Само в 7DniSofia.bg

Владимир Владимиров разкрива кой и защо напада железниците: Не ме притесняват проверките на Цацаров

влак

Изпълнителният директор на БДЖ Владимир Владимиров коментира обвиненията на бившия шеф на железниците Христиан Кръстев за корупция в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR. Той заяви, че над 4000 реформи са извършени в БДЖ. Владимиров категорично отрече обвиненията на Кръстев и изложи куп доказателства за това.

Относно ремонтите на мотрисите от външни фирми, той заяви, че това е икономически целесъобразно решение. Шефът на БДЖ заяви още, че не се притеснява от проверките на Сотир Цацаров в железниците. Вчера Прокуратурата влезе в дружеството. Владимиров смята, че нападките през последните дни в БДЖ са заради хора, които не са доволни, че реформите в железниците вървят.

Във връзка със снимката на стол на машинисти, обиколила последните дни социалните мрежи, Владимир Владимиров заяви, че не се знае кога е направена тя.

„До края на март месец ще бъдат закупени 26 стола за машинисти, а в Горна Оряховица се изработват 126 стола за помощник машинисти.

Правим всичко възможно към днешна дата“, съобщи той. „Увеличават се заплатите на всички служители с 11%, а на локомотивните машинисти с 12,5%“, каза още шефът на БДЖ.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.