Гореща тема! Професор Константинов изригна: Проблемът на конвенцията са многото лъжи вътре…

Професор Михаил константинов

Аз категорично подкрепям да бъдат изградени центрове, които да помагат на всички, които са насилвани. Проблемът не е в парите. Има дълбоко принципно разделение в българското общество. За първи път основните 4 вероизповедания заемат една и съща позиция. Това коментира проф. Михаил Константинов в ефира на Нова.

Разделението обаче във властта е изключително вредно. Може да използваме изборите догодина, когато има европейски избори. Ако референдумът е самичък, няма да набере необходимите участници, заяви той на въпрос дали трябва да се приведе референдум „за“ или „против“ ратифицирането на Истанбулската конвенция „Един референдум би бил добър избор за ГЕРБ, иначе биха загубили избори. 2 към 1 са резултатите против Истанбулската конвенция, показват проучвания.

Ако референдумът няма законова сила, тогава парите наистина ще са хвърлени на вятъра“, призна Константинов. Проблемът в тази конвенция са многото лъжи вътре. Там има много неща за джендъра. Това не е пол, а избор. Джендър – измишльотини просто. Не е написано всичко като хората“, смята Константинов.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории