СРАМ! Хванаха Дара и гаджето й Папи Ханс, докато го правят в пробната на столичен мол…

Дара Константин трендафилов

Добилият култов статус с артистичния псевдоним „Папи Ханс” Константин Трендафилов и половинката му, поппевицата Дара, отново шокираха с изпълнение, но този път не музикално, а физически, твърди “Таблоид”, без да се позовава на конкретен източник.

Младата двойка се е отдала на интимни ласки в пробната на столичен мол миналата седмица, пред погледа на стъписаните продавачки и клиенти.

Двамата нахлули в магазин за спортни облекла на известна американска марка, грабнали за алиби едно яке и две блузки и преди консултантите да могат да обелят и дума, се затворили в съблекалнята. „Започна се едно охкане, пъшкане, по стените, все едно колят агне”, разказа един от шокираните служители. – „Според мен малко преиграваха с изпълнението, може и да не са правили наистина секс, а да са симулирали, за да направят впечатление. Момчето даже издаваше някакви възгласи на немски като от порнофилм.”

Десетина минути по-късно Папи Ханс и Дара невъзмутимо напуснали пробната с широки усмивки и върнали дрешките, като обявили, че не им харесват, но пък престоят в магазина е бил много приятен. След това с бърза крачка се засилили да правят екзотичния си пърформънс другаде.

Папи Ханс явно е решил да претвори на живо сюжета на хита си „Кекс”, който ежедневно трупа десетки хиляди гледания в платформите за видеосподеляне. Във видеото Константин е под странния псевдоним и пее за това как снощи е правил кекс, „но всичко е точно”. Цялостната визия се определя като аматьорско порно от 80-те, сигурна провокация, която Константин оправдава с това, че просто е искал да се позабавлява.