Г-жо Фандъкова, следващото искане ще е за оставка! Кажете докога пияни и напушени партийци ще плашат столичани!

7 Dni Sofia05.02.2018
Протест против пирин (11)

От Коалиция „За да останат хора в България“ изпратиха отворено писмо до кмета на София Йорданка Фандъкова.

В него те я призовават да прекрати самоуправството на „зелените”, защото тормозят жителите на града, когато и където си поискат и питат защо все още общинската администрация не е поискала промяна на наредбите за митингите, с която да се забрани блокирането на кръстовищата в пиковите часове?

Публикуваме писмото без редакторска намеса.

„Уважаема г-жо Фандъкова, София не е на „зелените“ и на „Да, България”. Вече шеста седмица една малка група хора, кръстили се „еколози“, заедно с партийни активисти на ДСБ и „Да, България”, се разхождат из центъра на София, уж в защита на Пирин.

Тези доказано политически протести създават хаос и задръствания в столицата – хората не могат да се приберат до 22:00 часа от работа. Да не говорим, че струпванията на хиляди автомобили за часове в центъра още повече замърсява въздуха в София.

Г-жо Фандъкова, докога ръководената от Вас Столична община ще допуска самоуправството на „зелените” – те тормозят жителите на града, когато и където си поискат. Защо все още общинската администрация не е поискала промяна на наредбите за митингите, с която да се забрани блокирането на кръстовищата в пиковите часове? Какво пречи да има забрана за събития, които се организират в тъмните часове на деня.

Наясно ли е общината, че много от тези „природозащитници“ и партийни активисти се разхождат по цяла нощ във видимо нетрезво състояние и, може би, под въздействието на опиати, а хората ги е страх да минават покрай тях? Докога ще се търпи това издевателство над софиянци, г-жо Фандъкова“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории