ГАВРА! Новото гадже на Мария я облече в дрехи втора употреба! Тя засне клип, но когато разбра всичко, му би шута…

Мария

Фолкдивата Мария, известна в светското пространство като Мара Отварачката, се фука с дрехи втора употреба в един от последните си клипове, пише в. „Телеграф“.

Според запознати одеждите са подарени на фолкпевицата от поредното й гадже, което пък развивал бизнес с дрехи втора ръка. Самата Мария е известна с манията си да се облича със скъпи маркови тоалети и именно това й изигра лоша шега по време на една от последните й връзки.

За да не харчи много пари за любимата си, нейно гадже реши да я облече за един от клиповете й в маркови дрехи, но втора употреба. Одеждите изпаднали изгодно на младежа, занимаващ се с такъв бизнес, и той решил да зарадва половинката си. Щастлива от подаръка, Мара се накиприла гордо и позирала не само пред огледалото, но и във видеоклип към едно от последните си парчета, разкриват запознти.

Веднага щом разбрала, че е станала рекламно лице на бизнеса с дрехи втора ръка на любовника си че износва чужди парцали, Мара буквално изпаднала в истерия и била шута на господина. Тя го предупредила, че за нищо на света не бива да се разбира, че до кожата й се допирали носени дрехи. Близки до миньончето пък подшушнаха, че тя буквално побесняла от случката и никога повече не видяла въпросния господин, който по думите й я използвал, а не се отплатил подобавщо.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории