АКЦИЯ! Разкриха група младежи, обирали най-нагло апартаменти, предлагани под наем в известни сайтове… (СНИМКИ)

Крадец кражба обир

Група младежи извършва нагли обири на апартаменти, предлагани под наем за кратки периоди в Booking и Airbnb. Информацията стана известна след пост в социалните мрежи, в който се споменава името на един от извършителите – Емилиян Йорданов, стана ясно в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

В публикацията си Красимира Хаджииванова съобщава името на момчето, което е било подпомагано от още един младеж и две момичета докато изнасят телевизор от апартамента. Репортер на Bulgaria ON AIR  се срещна с набедения Емилиян Йорданов. Той разказа, че всичко се е случило, тъй като заедно със съучастниците му са взели заем от 5000 лв, който е трябвало да върнат.

„Човекът, на когото дължахме парите ни заплаши, че ако не му ги върнем ще ни потроши от бой. Затова се съгласихме да се замесим в схемата с апартамента и обира. Това, което въпросната г-жа Хаджииванова обаче твърди, че употребяваме алкохол и наркотици, не е вярно“, разказа Емилиян. Той отрече и твърдението, че са извършвали и друг път подобни престъпления. „Всичко се случи само веднъж.

Ние не сме престъпници. Днес ще отидем на разпит в полицията и сме готови да си понесем последиците. Осъзнаваме, че стореното от нас не беше правилно и искрено се разкайваме за действията си“, отбеляза още Емилиян Йорданов. В отговор постъпката на Красимира Хаджииванова, Йорданов написа във Фейсбук: „Красимира Хаджииванова, добре, че те направих популярна, да видят хората коя си, защото не съществуваш иначе“.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории