Телевизията на Пеевски роди новина! БСП и ДПС чакат някой да изкара народа на улицата и тръгват веднага да свалят Бойко

7 Dni Sofia03.02.2018
антон кутев

БСП и ДПС чакат някой да изкара народа на улицата, за да яхнат протестите и да свалят правителството. Планът бе разкрит в една от медиите на корпулентния олигарх Делян Пеевски.

Парламентарната опозиция (БСП и ДПС) не може да свали правителството. Ако се сваля правителството трябва да стане през улицата и тогава можем да участваме. Това каза депутатът Антон Кутев в предаването „Офанзива“ на телевизията на Делян Пеевски Канал 3.

„Но и въпросът за корупцията е важен, защото откакто го има ГЕРБ, това е абсолютен техен патент“, каза Антон Кутев.

„Това е моделът ГЕРБ – как бизнесът и управляващите са свързани, и как назначената администрация изпълнява указанията. Защото администрацията не работи. Ние не само нямаме хора в администрацията – тя е променена през тези 10 години от ГЕРБ, но поне да беше променена към добро. Но за съжаление не е така“, констатира Антон Кутев.

Социалистът призна, че БСП не декларира пред хората нова кауза, зад която да застанат, а само констатират нередностите. „Капсулация или не, ние спечелихме президентските избори. Но големият въпрос и пред БСП е, че само казваме какво се прави в държавата, но не казваме на хората каузата на БСП, освен някакви общи думи за социалната справедливост“, сподели още Кутев.