Експерт по сигурността попиля премиера: Бойко Борисов вече не е национален лидер! Жизненият му цикъл мина…

Проф. Димитър Иванов

Безспорно е, че Бойко Борисов и Румен Радев са национални лидери. Лидерът е точният човек, в точното време на точното място. Националният лидер Бойко Борисов е минал пика си, жизнения си цикъл. Докато лидерът Румен Радев е още във възходяща траектория.

Това каза експертът по сигурност проф. Димитър Иванов в предаването „Офанзива“ по Канал 3.

„4 февруари 1997 година е знаменателна дата. Не защото една власт беше сменена, а защото имаше единение. В историята нещата са в причинно-следствена връзка“. „Капиталът няма цвят, парите не миришат. Хората, които са се облагодетелствали от смяната на режима са размили политическия си цвят“, стана ясно от думите му. „Хода на европейската политика е надясно.

Онова, което стана след 4 февруари и всичко след това в администрацията на Иван Костов и на Симеон Сакскобургготски поеха пролиберален, продесен курс на развитие на България – капиталистически. Посоката вече е зададена и глобалният господар следи тя да се спазва“, подчерта Иванов. „Както казваше тогавашният посланик на САЩ в България, ние сме тук да следим 2 параметъра: да не се върнат комунистите на власт и да не се увеличи влиянието на Русия в България“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории