ЕКСКЛУЗИВНО! Шеф Петров показа СНИМКИ от катастрофата с рок легендата Милена и разкри какво се е случило…

шеф петров

„Извинявам се лично за стотен път на Милена Славова и всички които се чувстват жертва на тази случка. Извинявайте! Знам, че едва ли ще ми простите, но се надявам на вашата доброта, защото сте по-добри от лошия шеф!“.

С тези думи Борис Петров, по-известен като шеф Петров започна поредния си коментар в личния си фейсбук профил относно катастрофата, при която рок легандата Милена Славова и приятелката й пострадаха, предаде Блиц.

„Добре де, ето колко ми е пострадала колата в “Жестоката Катастрофа” , всеки може да прецени кола която тежи два тона, 500 коня и има такива щети, дали съм карал бързо с несъобразена скорост, дал съм и проба за алкохол и други на място, тъй като беше позвъняване на 112 след като колите бяхме три“, написа готвачът, който показа и снимка на пораженията по колата си.

„Стига занимавали хората с лъжи! Извинявам се на засегнатите! Мога да разбера и Милена която гръмко разхожда името ми в нета, след като се чувства добре, не и се сърдя и никъде не съм я плюл, освен, че скрихме, че беше без колан, ако това е плюене, нека ме извини 100 пъти. Малко се разсърдих, че бе написала “както спокойно си чакахме светофара зелен” а всички знаем, че спряхме за съмнително разрешена маневра!? Наистина направих всичко възможно да спра и почти успях!“, пише още шеф Петров.

„Показвам снимка на мястото, не за да се оправдавам, а за да се вземат мерки да не стане по-лошо за някои!

Между два светофара 30 метра един от друг, двойна не пресечена линия прекъсва и разрешава ляв завой!??
Сега да си представим, че и по чертите ленти е зелен сигнал и всички коли тръгват на зелено, изведнъж от вътрешна лява лента някой рязко спира(в случая такси) и прави ляв завой! Естествено, че може да убие всички и от чертите ленти!

Не искам да изкупувам вината си, имам акт по правилник (първи за 30 години), но нека и тези които го пишат да го спазват, всички грешим! А тези дето хвърлят камъните, за тях е написано! Край по темата от мен!“, сподели още Петров, който показа как изглежда цялата ситуация, разиграла се преди дни.