Само в 7DniSofia.bg

Срамота, бе, дядо! „Финягата“ Спас Русев събра пернишки пияници да ги навива да гласуват за Борислав Михайлов!

7 Dni Sofia02.02.2018
спас русев

Спортният топ-адвокат Радостин Василев, който е част от кандидат-президентския екип на Любослав Пенев, пусна преди малко шокиращ пост. Той е свързан с пиянска сбирка на Борислав Михайлов и собственикът на Левски Спас Русев с пернишки делегати.

Ето какво написа Василев:

Едно съобщение, което получих току-що. Изключителна картинка!!!!!!!

Добър вечер, ето как протича срещата на Боби Михайлов с футболните хора на Перник. Мястото е общинската база в с.Рударци, деня е 29.01.18г. Присъства цялото ръководство на БФС ( без Лечков), кмета на Перник, кметове на села, футболни деятели и бивши състезатели. Масата е отрупана , даже претрупана с всякакви деликатеси, алкохол и десерти. На всеки е сложена по една бутилка алкохол.

На сбирката е забранено да присъстват непоканени футболни деятели, публично неподкрепящи Михаилов. Забранено е за журналисти. Полиция охранява сбирката около сградата, като на самия вход има полицай. Засилените мерки са от страх за провокация от страна на кмета на с.Драгичево, яростен застъпник на Любо Пенев. Сбирката я уважава и Спас Русев.

Футболната среща започва с наздравица и много пиене. Изненадани хората разбират, че за футбол няма да се говори. Сценария е нарушен от треньора на ветераните Мишо Величков, който задава футболни въпроси за първенството на ветераните. Михайлов изпраща служител при Величков и дебата приключва. Следва още една идея, която шефа на Левски Спас Русев споделя, че трябва да се „помогне“ на „Миньор“ Перник за връщане в елита. Идеята не среща съмишленици и футболните теми приключват.

Започва пиенето. На кметовете се раздават подаръци- топки, календари и др. След като някои хора изпиват по бутилка алкохол, им сервират по още една. На всеки бъдещ делегат при тръгване от базата се напомня за кого да гласува на конгреса. Всички обещават, но вота е таен и на много хора им писна….

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории