Плевнелиев вдига палат на Деси Банова! Росен охотно изпълнява желанията й…

росен плевнелиев

Росен Плевнелиев вдига цял палат на Деси Банова. Президентът и новата му изгора се канят да живеят в нова вила в Банско, която обаче по нищо да не напомня на президентската изгора за бившата му жена.

Само допреди няколко седмици всички бяха изумени от решението на президента да продаде вилата си в село Баня. Мнозина се зачудиха дали не е решил да замине за чужбина или някъде другаде, пише Hotarena.net

Оказа се обаче, че причината продажбата на просторното му имение за 550 000 евро е желанието на Деси Банова да има свой собствен дом. Синоптичката изразила желание да живее в нова къща, която да е обзаведена изцяло по неин вкус. И бившия държавен глава охотно изпълнил желанието й.

Новият дом на двойката отново ще е в Банско, като ще изглежда доста по-различен от къщата в село Баня. Деси също така се е заела да преобзавежда и вилата в Халкидики.

Оказало се, че колкото и да й харесва да е с бившия президент, никак не й допадал стила на бившата му съпруга Юлияна. Затова и докато цяло лято си правели снимки в градината на вилата си, двамата така и не се щракнали вътре в дома.

А по мнение на Деси, ако тя имала възможност да преобзаведе жилището на бившия първи, би се справила доста по-добре с тази задача.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории