СКАНДАЛ! В парламента започнаха с обидите! Нинова към Валери Симеонов: Глупав човек не може да ме обиди…

Корнелия Нинова (8)

Наистина недопустим език и груби обиди. Не към мен лично Има една хубава мисъл, г-н Симеонов: “Не трябва да се обиждаш, когато говори умен човек, а когато говори глупав човек, защо изобщо да се обиждаш”.

Това каза от парламентарната трибуна председателят на ПГ на “БСП за България” Корнелия Нинова по повод думите на вицепремиера Валери Симеонов, че Нинова се превръща в “една политическа Анита Мейзер”.

Вземам тази дума не за да се оправдавам и да давам лично обяснение, а за да защитя Елена Йончева и да ви кажа, че вие оправдахте тезата ми в началото на изказването. Когато посочи корупцията, върху него се хвърля цялата система на манипулации, лъжи, обиди, груби думи, на цинизъм, но отговорът е само един – прокуратурата отказа да образува досъдебно производство срещу Елена Йончева по сигнал на Валери Симеонов, но прокуратурата има две производства за оградата, за която вина носи вицепремиерът. Това е отговорът, без спекулации, без нападки, без обиди. Истината: срещу Елена нищо – срещу него – две, заяви Нинова.

Източник: novini.bg

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *